Solidor presenteert het revolutionaire CRIX-gamma: een nieuwe evolutie in nivelleersystemen

Solidor, lid van BNSA, introduceert met trots het CRIX-gamma, een revolutionair nivelleersysteem voor vloeren en wanden. Het CRIX-gamma biedt een innovatieve oplossing voor installateurs van natuursteen. Laten we eens kijken naar de kenmerken en voordelen van dit nieuwe systeem.

Het CRIX-assortiment: Een klein verschil, groot resultaat

 

Keg

Het CRIX-gamma wordt gekenmerkt door zijn unieke keg, vervaardigd uit hoogwaardig gerecycled industrieel afval. Deze keg, met zijn innovatieve schuine top, elimineert haperingen bij tegels met verschillende hoogtes, waardoor installateurs moeiteloos tegels kunnen plaatsen. Gemaakt van duurzaam materiaal, biedt de CRIX-keg een langdurige oplossing voor diverse binnen- en buiteninstallaties.

Clips - 4 formaten in 4 kleuren

Het CRIX-gamma omvat een assortiment clips in vier verschillende formaten en kleuren, geschikt voor voegbreedtes van 1 mm, 1.5 mm, 2 mm en 3 mm. Deze clips bieden niet alleen gemak in onderscheiding, maar vergemakkelijken ook het afbreken zonder restjes achter te laten in de voeg.

Handige tang

Om de installatie te vereenvoudigen, biedt Solidor een handige CRIX-tang aan. Deze tang vergemakkelijkt het plaatsen van de keg in de clips, waardoor het installatieproces efficiënter verloopt en de stevigheid wordt bevorderd.

Meer info?

Voor meer informatie over het SOLIDOR CRIX nivelleersysteem, nodigt Solidor je uit om contact op te nemen met hun toegewijde team.

Bovendien kan je zeker ook een kijkje nemen in hun  SOLIDOR CRIX Catalogus.