Ontdek de Xiamen Stone Fair 2024

Save the date Xiamen 2024

China opent zijn deuren met een visumvrij beleid voor 6 landen, waaronder Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje en Maleisië. Dit initiatief, aangekondigd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken op 24 november, maakt het voor paspoorthouders uit deze landen mogelijk om zonder visum tot 15 dagen in China te verblijven voor zaken, toerisme, familiebezoek en doorreis. Een geweldige kans om de Xiamen Stone Fair bij te wonen!

Deze visumvrijstelling is een proef die loopt van 1 december 2023 tot 30 november 2024.

Plan Xiamen 2024

Gratis Toegangskaarten voor Bezoekers

Mis de kans niet om gratis toegangskaarten te krijgen voor de Xiamen Stone Fair die plaatsvindt van 16-19 maart 2024. Wil jij er ook naartoe? Wees er dan vroeg bij!

Plan uw reis tijdig en maak gebruik van de gratis registratie om deze toonaangevende beurs in de wereld van natuursteen te verkennen. Voor diegenen die een visum moeten aanvragen, raden wij aan om drie maanden voor vertrek een visumaanvraag in te dienen. Hulp nodig? Het organisatiecomité van de Xiamen Stone Fair staat klaar om u te helpen met uitnodigingsbrieven.

 

Xiamen Stone Fair 2024: Wat Kun je Verwachten?

Van 16 tot 19 maart 2024 komt de wereldwijde steengemeenschap samen op de 24ste China Xiamen International Stone Fair. Met een indrukwekkend uitgebreid expositiegebied van 191.000 m² en meer dan 2.000 internationale bedrijven, is deze beurs een onmisbaar platform voor face-to-face ontmoetingen en kennisdeling.

De beurs biedt een unieke gelegenheid om producten en merkleveranciers te ontdekken, ontwerpen en innovaties te verkennen, kanalen en middelen te verbreden, en het volledige spectrum van de natuursteenindustrie te verkennen.