Folder over tegelen op kritische ondergronden.

0

Als professional wil je ook op niet-perfecte ondergronden een wél-perfecte prestatie neerzetten. Ook daar helpt Omnicol je natuurlijk mee. We hebben de hele opbouw overzichtelijk voor je beschreven in onze nieuwe online folder ‘Tegelen op kritische ondergronden’.

Verbouwen krijgt steeds meer de voorkeur boven nieuwbouw. Zeker in de particuliere markt. Bedrijfsmatig is naast renovatie ook transformatie naar nieuwe gebruiksfuncties een duidelijke ontwikkeling. Beide trends betekenen dat je vaak aan de slag moet op bestaande ondergronden die mogelijk niet meer in de optimale conditie verkeren. Geen nood: we hebben alles voor je in huis voor vrijwel alle kritische ondergronden zoals oud tegelwerk, beton, en toepassingen zoals zwembaden en terrassen.

Compleet systeem
De producten zijn precies op elkaar afgestemd voor een snelle tegelbaarheid. Voor de voorbehandeling pak je een verspuitbare impregnering die de hechting bevordert en de zuigkracht verlaagt. Daarna is het tijd voor een goede flexibele, all-round poedertegellijm. Ook inbegrepen is een permanent elastische ontkoppelingsmat voor werkende vloeren die eventueel waterdicht moeten zijn. Met voegmortels en siliconenkit maak je de klus af. Alle producten zijn optimaal op elkaar afgestemd zodat je meteen aan het werk kunt zonder van alles te hoeven uitzoeken. Bovendien heb je de zekerheid van een A-merk, zodat je klant lang plezier heeft van de kwaliteit die jij aflevert. Lees hier hoe de volledige systeemopbouw eruitziet voor het tegelen op kritische ondergronden.

De folder kan je hier downloaden