Een Onvergetelijk Bezoek aan Levantina: Europa's Grootste Groeve in Alicante

collage Levantina

Op maandag 18 september, bezochten Isabel Gruwez van BNSA en Valerie Clarysse van Buro H+C, het adembenemende Pinoso (Alicante) om de indrukwekkende groeve van Levantina te verkennen. Al bij onze aankomst werden we hartelijk verwelkomd, maar het was pas toen we de groeve zelf betraden dat we echt werden overweldigd.

De omvang van de Levantina groeve, Europa's grootste, liet ons sprakeloos. Voor ons lag een uitgestrekte en majestueuze groeve, waarin het crema marfil marmer zijn tijdloze schoonheid onthulde.
Het weer leek wel in perfecte harmonie met onze plannen voor de foto- en videoreportage, wat onze ervaring nog specialer maakte.

 Onze gidsen, twee vriendelijke medewerkers van Levantina, namen ons mee op een onvergetelijke reis door de groeve.
Ze lieten ons de meest mooie plaatsjes van de site zien in de fascinerende wereld van natuursteenwinning. De machines die dit wonder van de natuur in blokken zaagden verplaatsten en bewerkten, waren ook zeer indrukwekkend in hun efficiëntie.

Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld het panoramische uitzicht dat we mochten aanschouwen.
Het maakte onze natuursteenreis meteen af! We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan de Levantina Group voor hun warme ontvangst, hun tijd en hun perfecte begeleiding gedurende deze onvergetelijke dag.

Nu begin ons montagewerk, maar we kunnen alvast met vreugde delen dat we in het bezit zijn van prachtige beelden en opnames.
Deze zullen een belangrijke rol spelen in onze digitale marketing en zullen dienen om de schoonheid en veelzijdigheid van natuursteen in de schijnwerpers te zetten.

Kun jij ook haast niet wachten? We kijken ernaar uit om de schoonheid en grandeur van de Levantina groeve met jullie te delen.